EEN FAMILIE MET EEN DROOM

Ons verhaal begon meer dan 10 jaar terug met een droom en een visie, namelijk het creëren van een buitengewone wijn in het hart van België. We vonden een prachtige en verborgen plek in Pays des Collines die perfect gelegen was voor het groeien van traditionele druivensoorten. De eerste stap naar een kwaliteitsvolle wijn was gezet. Tegelijkertijd werd de theoretische en praktische kennis bijgeschaafd via universitaire opleidingen in het buitenland zodoende dat alle ingrediënten bij de start aanwezig zouden zijn voor de creatie van een beloftevolle wijn.

In alle stilte en weg van de vele aandacht werd er naarstig gewerkt om het toneel te betreden met een knal. 

WIJN UIT HET HART VAN BELGIË​

Onze filosofie is zowel simpel als daadkrachtig. We trachten het Belgische klimaat in al zijn puurheid zo zuiver mogelijk over te brengen te brengen in onze wijnen. 

Om dit te kunnen bewerkstelligen gebruiken we enkel de beste, met de hand geplukte druiven. Tijdens het wijnmaken worden traditionele methodes gecombineerd met hedendaagse expertise en moderne technieken en worden er zo weinig mogelijk additieven toegevoegd. Zo trachten we de complexiteit van ons klimaat zo gedenkwaardig mogelijk over te brengen in jouw glas. 

nl_NLDutch
Scroll naar boven