ONZE WIJNCLUB

Geniet mee van onze passie voor Belgische wijnen en word lid van de Anobli-familie. Zo krijgt u een unieke blik achter de schermen van ons wijndomein en profiteert u mee van exclusieve voordelen en kortingen.

Reeds lid? Log in op uw account

Uw voordelen

DETAILS LIDMAATSCHAP​

Lid worden van onze wijnclub is eenvoudig. U engageert zich voor de aankoop van twee boxen Anobli wijn die elk jaar bij u worden afgeleverd – één in mei en één in november* (zes flessen per doos, samengesteld uit drie van onze stille wijnen). Na voltooiing van jouw inschrijving, ontvangt je een welkomstbrief, jouw unieke login code om te genieten van je verkregen kortingen, een voucher voor een gratis rondleiding & tasting voor twee en een leveringsdatum voor jouw eerste wijnbox. ​

* Een lidmaatschap voor één jaar bedraagt 200€ en bevat, naast de verkregen kortingen, nog twee aan huis geleverde wijnboxen ter waarde van 222€ en een gratis rondleiding & tasting voor twee ter waarde van 30€.

* Door lid te worden van onze wijnclub stemt u ermee in e-mails en aanbiedingen van ons te ontvangen met belangrijke informatie over uw zendingen, promoties of unieke (member only) events.

Join the club

Dit formulier verzamelt uw persoonlijke gegevens, die zullen worden behandeld in overeenstemming met ons privacy- en cookiebeleid.
nl_NLDutch
Scroll naar boven